Pages

Labels

Followers

Wednesday, October 01, 2014

so long and goodnight .

Assalamualaikum dan selamat malam ♥

its been quite long time ive never wrote anything here. lama sangat dah. sejak further study ni, banyak lagi benda yang lebih penting i should focus on. currently im working hard on my degree in UiTM Seremban 3 . so far dah masuk semester 6, which is this is the last semester for theoretical part as a student. then if takda apa2 aral menyimpang, insyaAllah dengan izinNya akan buat latihan industri semester depan. aamiin :)

harapnya semua berjalan dengan lancar lah.  sebab now dah mula kena cari tempat untuk LI. tapi masih tak fikir lagi nk buat kat mana. mama suruh buat kt putrajaya je. mumu suruh buat kt melaka. kawan pulak ajak buat kt johor. so mcm tak pasti lg nk buat kt mana. for me kt mana2 pun okay. if ada skop kerja yg im stduying on now. management mathematics. susah jugak nk cari tempat. tapi insyaAllah. usaha tangga kejayaan.

i miss blogging actually. waktu diploma dulu mmg gila blogging. boleh kira makan minum mandi tidur semua blogging jela kerjanya. i love writing. cuma maybe takda skill yg tajam nk buat ayat elok, puitis like others do.

so this is it. for now, sy kena fokus on my study sebab dh final semester, so kena work triple hard. dgn FYP, projects, presentation, quiz and test semua. so, goodnight. assalamualaikum :)



 ♥ Thanks for reading :) ♥

0 reply ::