Pages

Labels

Followers

Thursday, March 03, 2011

"Saya nak join bloglist Nelly The Strange"

Assalam..

hee... ape kaba?? hee..skg ni ain nk wt entry psl yg cm title kt atas ni ha,,, hee... tertengok kt belog sis aim ni ha..so cm trtarik je,, kak aim pn ckp join je lau nk .. hee,,,owner asal contest ni ialah Nelly the Strange .. afta folo belog nelly ain trus join ni..



syarat2 nye;

1- Copy BANNER yang Nelly dah sediakan dan linkkan ke entry ni..
2- Paste kan kat entry, dan buatlah entry ringkas bertajuk : 
    "Saya nak join bloglist Nelly The Strange" - done!

3- Yang belum FOLLOW, sila follow ye . -done!
4- Korang pilih nak masuk kategori mana :
 Otai , Sempoi , Cool - >>COOL<< --ain pilih ni,,
5-  Tinggalkan link anda kat ruangan komen entry ini. done!
6- Tarikh tutup: 29 MARCH 2011 
7- and tag ke 3 orang oke?.done!


so skg ni ain nk tag 3 org..ni dy org yg bertuah. ahah..

1 . iAmirul
2 . alifah
3 . kak aim

heheh.. Done!

4 reply ::

Ain Jia Zainudin said...

nk comot plak kn entry ni.. haishh.. mls btol aq ni ..haha!

noraim said...

tq dear. akak dah buat pon ;)

nelly said...

Terima kasih sudi join ..
=)

Ain Jia Zainudin said...

sme2.. ain pn nk rmaikn folower sndri jgkk instead of nk folo belog org rmai2..folo story dorg.. hee..